Akademik Birim Ziyaretleri Kapsamında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ziyareti
20 Eylül 2024 | 16:37

Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal'a; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necdet Hayta, Prof. Dr. Hasan Tezer, Prof. Dr. Serhat Karyeyen, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Serdar Polat ile Genel Sekreter Mustafa Afşar eşlik etti.

Prof. Dr. Uğur Ünal ve Heyetini karşılayan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hayriye Gökçen Çetinkaya, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Kuddusi Karaboduk, Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Şimşek ve Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri, Prof. Dr. Uğur Ünal'ı Yüksekokul hakkında bilgilendirdi.

Ziyaretin devamında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu gezen Rektörümüz Prof. Dr. Ünal, akademik ve idari personelle de sohbet etti.

fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1