Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesinin 100 Yıllık Jübile Madalyası ile Ödüllendirildi.
4 Mayıs 2024 | 18:10

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Azerbaycan Cumhurbaşkanının onayladığı kanunla kabul görmüş Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesinin 100 yıllığı Jübile Madalyası ile ödüllendirildi.

1921 yılında kurulan Devlet Pedagoji Üniversitesinin 100 yıllık jübilesi çerçevesinde verilen madalyasına Azerbaycan’ın devlet adamları, ünlü bilim, eğitim insanları ve dünyanın farklı değerli araştırmacıları layık görülüyor. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ise Türk dünyasına yönelik yaptığı hizmetler ve eğitim iş birliklerine verdiği değerli katkılar nedeniyle bu madalya ile ödüllendirildi.

-1 a-1