Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Üniversite Adaylarına Yönelik Tanıtım Faaliyetleri Düzenlemeye Devam Ediyor
26 Nisan 2024 | 20:29

Üniversite adayları üniversite tercihinde bulunmadan önce üniversitelere gezerek bilgi toplamaya önem veriyor. Öğrencilerinin bu ihtiyacını gidermeyi ve doğru üniversite ile bölüm tercihinde bulunmasını amaçlayan liseler de üniversiteleri ziyaret ederek öğrencilerinin bilgilenmesini sağlıyor. Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, liselerin talepleri doğrultusunda yerleşke içinde tanıtım organizasyonları düzenliyor. Sadece bu kapsamda Üniversitemizi bugün Mamak Şehit Bülent Karalı Anadolu Lisesi (80 öğrenci/2 rehber öğretmen), Yozgat Şehit İsmail Genç Anadolu Lisesi (50 öğrenci/2 rehber öğretmen), Bursa Kız Lisesi (100 öğrenci/2 rehber öğretmen), Çorum Başöğretmen Anadolu Lisesi (100 öğrenci), İzmit Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi (50 öğrenci) ve Muğla Menteşe Anadolu Lisesi (45 öğrenci) öğrencileri ziyaret etti.

Bursa Kız Lisesi öğrencileri, Gazi Eğitim Fakültesi öğrencimiz Merve Mahan’ın rehberliğinde yerleşkemizi gezerek bilgi aldığı esnada Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen ile bir araya gelme imkanı elde ettiler. Bir anda karşılarında Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı bulan öğrenciler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Aday öğrencilerle yakından ilgilenen Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, aday öğrencilere Üniversitemizle ilgili bilgi verdi. Gazi Üniversitesinin Türkiye’nin temel eğitim kurumlarından biri olduğunu ifade eden Prof. Dr. Musa Yıldız, öğrencilerden Üniversitemizi tercih etmelerini istedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, öğrencilerle fotoğraf da çektirdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün tanıtım organizasyonları kapsamında Üniversitemizi önümüzdeki hafta 10 okul ve toplam 473 aday öğrenci daha ziyaret edecek.

-1 -1 -1
background image