Çağrı Metni

Değerli Bilim İnsanı;

Birincisini Kosova ve Makedonya’da Gazi Üniversitesi, Priştina Üniversitesi ve İstanbul Gelişim Üniversitesi ortaklığı ile yaptığımız kongremizin ikincisi Gazi Üniversitesi, Tunus El Manar Üniversitesi ve Akademik Hassasiyetler Dergisi işbirliği ile 29 Ağustos - 3 Eylül 2018 tarihlerinde Tunus’un başkenti Tunus’da gerçekleştirilecektir.

Sosyal Bilimler alanında yapılacak olan II. Uluslararası İnsan ve Toplumbilimleri Kongresinde bildiriler Türkçe, Arapça ve İngilizce dillerinden birisiyle sunulabilir. Sunulacak bildirilerin tam metin olarak en geç 18 Haziran 2018 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir. Uluslararası alanda birçok ülkeden birçok akademisyenin Bilim ve Hakem Kurulunda yer aldığı bu kongrede, sunulan bildiriler kongreden sonra yapılacak son düzeltmelerin ardından 2018 yılı sonuna kadar hem pdf hem de kitap olarak yayınlanacaktır.

Siz değerli bilim insanlarımızla Tunus’ta buluşmak bizleri onurlandıracaktır.

Saygılarımla

Prof. Dr. Gonca BAYRAKTAR DURGUN